Tästä blogista

Hyvä Renki on blogi suomalaisen tietoyhteiskunnan korjaamisesta.Käsittelemme sitä, mikä kaikki on rikki tietojärjestelmähankinnoissa, ohjelmistoprojekteissa, tietotekniikan käytössä jne sekä miten ongelmia voisi korjata. Välillä koko yhteiskunnan tasolla, välillä yhden projektin, välillä juuri sinun projektisi.

Tavoitteemme on toimiva tietoyhteiskunta. Toimivassa tietoyhteiskunnassa kansalaisten palvelut ovat luotettavia ja saatavilla, julkista rahaa ei hukata huonoihin käytäntöihin ja yksityiset firmat kehittävät innovatiivisesti uusia tapoja palvella asiakkaitaan ja koko yhteiskuntaa paremmin. Suomi ei ole toimiva tietoyhteiskunta, mutta Suomesta voidaan sellainen tehdä. Me olemme sillä asialla.

Blogi on Codento oy:n ylläpitämä, ja ensimmäiset kirjoittajat ovat kaikki Codenton työntekijöitä. Myös ulkopuoliset kirjoittajat ovat tervetulleita ja julkaisemme mielellämme muualla jo julkaistuja hyviä tekstejä.

Blogia ei tulla käyttämään Codenton tuotteiden tai palveluiden markkinointialustana. Uskomme, että kiinnostuneet kyllä löytävät kaipaamansa tiedon yrityksestä ilmankin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s